Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ορισμένοι έχουν αλλεργία στους Έλληνες.


Χαίρομαι με την εικόνα των φορτηγατζήδων διότι βγήκαν στους δρόμους να υπερασπίσουν τα δίκαια τους και κρατάνε μόνο την Ελληνική σημαία. Χωρίς καραγκιοζιλίκια, χωρίς σφυροδρέπανα, ήλιους και πυρσούς. Χωρίς τα σύμβολά αυτά που οδήγησαν χρόνια τώρα την πατρίδα μας στην ταπείνωση.

Για αυτό και δεν αρέσουν σε κανέναν. Κανένας πολιτικάντης, κανένα κομματικό μίασμα δεν πήγε να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους. Αλήθεια κύριε Σαμαρά, κυρία Παπαρήγα, αγαπητοί Σοσια-ληστές που είσαστε τώρα χωμένοι; Τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τους πατριδοκάπηλους του ΛΑΟΣ δεν τους ρωτάω γιατί ξέρω έχουν άλλες ασχολίες.

Οι μεν τρέχουν να αβαντάρουν τους λαθρομετανάστες και μετρούν το πόσα κομμάτια έγιναν και οι δε είναι απασχολημένοι με το να κλείνουν τα ρήγματα που έχει το ΠΑΣΟΚ στη συνοχή του. Όπως ο διάολος το λιβάνι κάνουν τα κομματικά απόβλητα μπροστά στη σημαία. Διότι εδώ δεν υπάρχει κομματικό όφελος, κομματική προβολή. Ποντάρουν στη δύναμη των ΜΜΕ που στρέφει την κοινή γνώμη ενάντια στους φορτηγατζήδες και σκέφτονται πως θα τσαλακωθεί η εικόνα τους αν φανούν.

Όμως οι φορτηγατζήδες με το ήθος που δείχνουν αποδεικνύουν πως δεν χρειάζονται κανέναν από αυτούς. Και για να εξηγούμαστε σε κάτι. Ουδέποτε άκουσα φορτηγατζή να ζητάει να παραμείνει κλειστό το επάγγελμα. Ο λόγος που αντιδρούν είναι πως δεν συμφωνούν με τον τρόπο που υποδεικνύει το μνημόνιο να γίνει αυτό. Λένε ναι στο άνοιγμα όχι στην φυσική τους εξόντωση. Και αυτή την ώρα δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους Έλληνες. Σε όλους τους κλάδους που βιάζονται από τις τοκογλυφικές συμμορίες.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι φορτηγατζήδες ετούτη την ώρα. Γιατί όσοι νιώθουν πως δεν τους αγγίζει το πρόβλημα θα έρθει και η σειρά τους. Έχει το μνημόνιο για όλους. Όπως περίλαβε και τους αστυνομικούς οι οποίοι τώρα αντιδρούν. Αργά το σκέφτηκαν όμως. Τώρα ήρθε η σειρά τους για να πέσουν θύματα ληστείας. Όταν έδερναν τους συμπολίτες τους που αντιδρούσαν στο μνημόνιο και δρούσαν σαν οργανωμένα κομματόσκυλα, έλεγαν πως εκτελούν εντολές. Που έπρεπε πρώτα εκείνοι να κάνουν μεταβολή μπροστά στον κόσμο και να πάνε να συλλάβουν τα καθάρματα.

Γιατί οι μόνες εντολές που πρέπει να ακολουθούν είναι να προασπίζουν το Σύνταγμα πρώτα από όλα. Και αυτοί που τώρα τους δίνουν εντολές έχουν ισοπεδώσει το Σύνταγμα. Έστω και τώρα όμως προλαβαίνουμε να ενωθούμε όλοι για το καλό του τόπου. Και να γίνουμε αυτό που προκαλεί αλλεργία στους δυνάστες μας. ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον δρόμο μας τον έδειξαν οι άνθρωποι του κλάδου των φορτηγών. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε επαγγελματικό κλάδο να διαδηλώνει μόνο με Ελληνικές σημαίες. Είμαστε μαζί σας παιδιά. Μην εγκαταλείψετε τον αγώνα σας γιατί είναι αγώνας όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: