Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πρωθυπουργός παίζει με τα στρατιωτάκια του

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε ο μεγάλος και σωτήριος για το Έθνος ανασχηματισμός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παπανδρέου από το playroom και με τη συγκατάθεση της μαμάς, προχώρησε σε αναδιάταξη των ανθελληνικών δυνάμεων που έχει στη διάθεση του.
Έτσι νέα στρατιωτάκια έχουν ενταχθεί στον ανθελληνικό αγώνα ενώ τα παλιά θα επιστρέψουν πίσω στο κουτί τους μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Το νέο ανθελληνικό σχήμα που αποτελείται από 48 μέλη έχει ως εξής.

Υπουργός Εθνικής μειοδοσίας και υποτέλειας ο Δημήτρης Δρούτσας με υφυπουργούς την κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον Σπύρο Κουβέλη και τον Δημήτρη Δόλλη. Η υποτέλεια του κ. Δρούτσα απέναντι στους ξένους ομολόγους του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα και αναβαθμίστηκε από υφυπουργός σε υπουργό.

Υπουργός υπανάπτυξης και ακρίβειας, με ενσωμάτωση της παρενέργειας ο κ. Χρυσοχοΐδης. Στο πλευρό του κ. Χρυσοχοϊδη θα είναι ως αναπληρωτής Υπουργός παραχώρησης Μακεδονίας - Θράκης, ο Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Παναγιώτης Ρήγας και Ντίνος Ρόβλιας.

Υπουργός προστασίας του παρακράτους και καταστολής των πολιτών ο Χρήστος Παπουτσής με υφυπουργό τον Μανώλη Όθωνα.

Υπουργός αποκοπής των παραμεθορίων νήσων από την υπόλοιπη χώρα και εξυπηρέτησης εφοπλιστικών συμφερόντων ο Γιάννης Διαμαντίδης με υφυπουργό την Ελπίδα Τσουρή.

Υπουργός παραπαιδείας, ανθελληνισμού και παραχάραξης της Ελληνικής ιστορίας η Άννα bilderberg Διαμαντοπούλου με υφυπουργούς τις Φώφη Γεννηματά, Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον Γιάννη Πανάρετο.

Υπουργός μνημονίου και εθνικού ξεπουλήματος παραμένει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συνεπικουρούμενος από το Φ. Σαχινίδη και τον παλαιό εργατοπατέρα Δημ. Κουσελά

Υπουργός προπαγάνδας και εθνικής αποχαύνωσης παραμένει ο Γιώργος Πεταλωτής. Εδώ εκτιμήθηκε η προσφορά του αφού έκανε τόσο καλή δουλειά που αποχαυνώθηκε και ο ίδιος.

Υπουργός αγροτικής κατάρρευσης ο Κώστας Σκανδαλίδης με υφυπουργούς τη Μιλένα Αποστολάκη και τον Γιάννη Κουτσούκο.
Για την επιλογή της κας Αποστολάκη εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η εμπειρία της στους αγρούς του Κολωνακίου.

Υπουργός παραχώρησης των εθνικών υποδομών σε εργολάβους ο Δημήτρης Ρέππας. Υφυπουργός πήγαινε έλα ο Γιάννης Μαγκριώτης και ο Σπύρος Βούγιας

Υπουργός θολοκουλτούρας παραμένει ο Παύλος Γερουλάνος, με υφυπουργούς τον Τηλέμαχο Χυτήρη που θα αναλάβει την αβάντα των ΜΜΕ και τον Γιώργο Νικητιάδη.

Υπουργός απαξίωσης του στρατεύματος παραμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με υφυπουργό τον Πάνο Μπεγλίτη.

Υπουργός κατάρρευσης υποδομών υγείας, πείνας και κοινωνικής ανυπαρξίας ο Ανδρέας Λοβέρδος με υφυπουργούς τον Μιχάλη Τιμοσίδη και τον Χρήστο Αηδόνη.

Υπουργός ανεργίας δημιουργίας σύγχρονων δούλων και λαθρομετανάστευσης η Λούκα Κατσέλη με υφυπουργό την Αννα Νταλάρα και τον Βασίλη Κεγκερογλου.

Υπουργός τσιμεντοποίησης του περιβάλλοντος και του επιλεκτικού γκρεμίσματος αυθαιρέτων παραμένει η Τίνα Μπιρμπίλη με υφυπουργούς τον Νίκο Σηφουνάκη, τον Γιάννη Μανιάτη και τον Θάνο Μωραΐτη.

Υπουργός Συγκάλυψης, Παραγραφής και Ασυλίας ο Χάρης Καστανίδης

Υπουργός Ακράτειας ο Χάρης Παμπούκης

Υπουργός «Καλλικράτη» και φακελώματος ο Γιάννης Ραγκούσης με υφυπουργούς την Ντόρκα Τζάκρη και τον Γιώργο Ντόλιο

Αντιπρόεδρος στο παραπάνω συνοθύλευμα παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Από την κυβέρνηση απομακρύνθηκαν η κα Κατερίνα Μπατζελή,  οι υφυπουργοί Οικονομίας κ.κ. Αρναουτάκης και Μπόλαρης και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απ. Κατσιφάρας . Οι φήμες πως θα μουμιοποιηθούν ελέγχονται ως ανυπόστατες.

Σύντροφοι να σας ευχηθούμε ολόψυχα καλή μίζα ή καλές χορηγίες ότι προτιμάτε και μη φοβάστε τίποτα, το μνημόνιο και η Τρόικα είναι μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: