Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ βρήκαν το μάστορα τους

Ο εκπρόσωπος του πενταγώνου των ΗΠΑ Geoff Morrell, έκανε έκκληση στην ιστοσελίδα WikiLeaks να επιστρέψει τα περίπου 15000 απόρρητα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και ακόμη δεν έχουν δημοσιευτεί.

Ο Morrell δήλωσε πως η επιστροφή των εγγράφων στον φυσικό ιδιοκτήτη τους την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ήταν η σωστή ενέργεια από την πλευρά της WikiLeaks και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να περιοριστούν οι κίνδυνοι από την δημοσιοποίηση τους, αφού δημιουργούνται κίνδυνοι παγκοσμίως και ιδιαίτερα για τους Αφγανούς που βοηθούν τις ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. «Τα έγγραφα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μας βλάψουν» τόνισε.

Ωστόσο συνεχίζοντας τις δηλώσεις του έκανε την εκτίμηση πως δεν είναι αισιόδοξος για την επιστροφή των εγγράφων, κατηγορώντας την ιστοσελίδα πως δεν εκτιμά τη σοβαρότητα της κατάστασης στο πρόβλημα που δημιούργησε. Αυτό που ζητάμε είναι πολύ απλό είπε. Απλά να διαγράψουν ότι ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους και αποκάλυψε πως ομάδα 80 ατόμων εργάζεται στο να εκτιμήσει τη ζημιά που έχει προκληθεί.

Πηγή

*** Είναι φανερό πως η ιστοσελίδα WikiLeaks έχει εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για τις ΗΠΑ καθώς έχει καταφέρει να ξεσκεπάσει τις διάφορες εγκληματικές ενέργειες των Αμερικανών στους πολέμους που δημιουργούν για τον παγκόσμιο έλεγχο, όταν εκείνοι προσπαθούν να τις κουκουλώσουν. Οι ενέργειες των Αμερικανών σε διάφορα θέματα όπως είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ναρκωτικά, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και οι μυστικές τους υπηρεσίες χρίζουν της προσοχής της διεθνούς κοινότητας. Ας ελπίσουμε να μη συμβεί τίποτα περίεργο στους συντελεστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας διότι θα γνωρίζουμε όλοι τους ενόχους. Φαίνεται πως οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ βρήκαν το μάστορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: