Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Ομολόγησε το ανθρωπόμορφο τέρας.

Ένας 41χρονος Αλβανός ομολόγησε ότι κακοποίησε, σκότωσε και πέταξε σε πηγάδι το 11χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από το Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Το άτυχο κορίτσι, βουλγαρικής υπηκοότητας, χάθηκε περίπου στη 1.20 τη νύχτα, όταν έφυγε από την πλατεία του χωριού για να πάει στο σπίτι του.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και κλιμακίου επιστημόνων από το Χαμόγελο του Παιδιού, συνελήφθη ως ύποπτος ο 41χρονος, που διαμένει στο χωριό τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.

Κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι επιβίβασε το κορίτσι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το μεταφέρει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το χωριό.

Μέσα στο αυτοκίνητό του κακοποίησε το κοριτσάκι και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι με νερό βάθους περίπου 10 μέτρων.

Μετά την ομολογία του, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι. Παρουσία ιατροδικαστή η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομή.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


*** Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν αυτοί που μας τους έφεραν. Και δεν εκφέρω αυτή την άποψη ορμώμενος από ρατσιστικά ένστικτα όπως βιαστικά θα πούνε κάποιοι. Απλά οι ίδιοι οι Αλβανοί δίνουν τέτοια δικαιώματα αφού και στατιστικά "τυχαίνει" να εμπλέκονται στα ποίο βίαια εγκλήματα όσο και αν προσπαθούν διάφοροι κύκλοι να το αποκρύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: