Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Απροκάλυπτα πλέον φανερώνουν τον τελικό σκοπό τους.

Στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής μας ετοιμάζουν για το τελικό σφράγισμα. Τα γεγονότα που ζούμε ξεπερνούν κατά πολύ τις ατομικές ιδεολογίες του καθενός. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι να αποτρέψουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων πριν να είναι αργά, με οποιοδήποτε κόστος.

Αν δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μας διαφημίζουν έμμεσα το τσιπάκι δείχνοντας το επάνω σε μία ανθρώπινη παλάμη και προαναγγέλλουν πως θέλουν να βάλουν BARCODE σε κάθε άνθρωπο. Η επίσημη ηγεσία της εκκλησίας δια του προκαθήμενου της Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, τηρεί ύποπτη σιωπή για όσα συμβαίνουν.

Το συνοθύλευμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τον μιαρό αρχηγό του, τον Τζεφρεϊ Μινέικο Παπανδρέου είναι ο ιδανικός συνεργάτης των Σιωνιστών και μοναδικό του σκοπό έχει να καταστρέψει την Ελλάδα. Το πατριδοκάπηλο ΛΑΟΣ αποτελεί έκτός από δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και ορισμό της προδοσίας των ιδανικών του Έλληνα. Ο Σαμαράς Νεοταξίτης και αυτός, αποτελεί τη χρυσή εφεδρεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα, σε περίπτωση που αποτύχει το Βδέλυγμα τους ο Παπανδρέου και η αριστερά είναι για να κρατάει το λαό στο σκοτάδι και να καπηλεύεται τους αγώνες του.

Λύση μπορεί να έρθει μόνον μέσα από την ατομική αντίσταση του καθενός, την αυτοκάθαρση μας και την αυταπάρνηση μας. Ύστερα πρέπει να εξαλείψουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα και να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο που θα έχει μηχανισμούς αυτοπροστασίας από επιζήμιες συμπεριφορές και από τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια: