Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Θράκη: Δεν κυματίζει ελληνική σημαία σε δύο κρατικά κτίρια της Οργάνης!

Για άγνωστο λόγο έχει αφαιρεθεί από την κοινότητα και το παράρτημα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Οι πονηροί καιροί που διανύουμε επιβάλλουν και πονηρές σκέψεις, γι’ αυτό και μας προβλημάτισε αμέσως το γεγονός, ότι εδώ και περίπου 15 μέρες σε δύο κρατικά κτίρια της Οργάνης, δεν κυματίζει η ελληνική σημαία.Πρόκειται για το κοινοτικό κατάστημα και το παράρτημα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Οι λόγοι αφαίρεσης παραμένουν άγνωστοι. Και αν... βέβαια εκλάπησαν, οι σημαίες, σίγουρα θα έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία. Από την άλλη αν αφαιρέθηκαν για λόγους καθαριότητας και συντήρησής τους, το σίγουρο ότι τουλάχιστον μισό μήνα μετά, θα έπρεπε να έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους.Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αλλά το γεγονός αξίζει να καταγραφεί. Μάλιστα οι φωτογραφίες από το κοινοτικό κατάστημα Οργάνης, όπως και το κτίριο της Περιφέρειας στον ορεινό όγκο, αποδεικνύουν την έλλειψη της σημαίας.
greeknation

Πηγή:http://efenpress.blogspot.com/2010/08/efenpress.html#more

Το είδαμε και εδώ*** Σιγά σιγά πρέπει να συνηθίζει ο κόσμος την ιδέα πως αυτοί που κυβερνούν και έχουν και προϊστορία στο να κατεβάζουν σημαίες, είναι απλοί υπάλληλοι ξένων συμφερόντων και θα μικρύνουν την Ελλάδα εκτός εαν τους εμποδίσει ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: