Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Δεν φταίνε τα πρόσωπα αλλά η πολιτικές.

Ανασχηματισμό προανήγγειλε ο υπουργός προπαγάνδας Γιώργος Πεταλωτής στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Άλλη μία ανούσια κίνηση εντυπωσιασμού σύμφωνα με την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που προσποιείται τον Έλληνα πρωθυπουργό, θα αλλάξει κάποια πρόσωπα στα υπουργεία της κυβέρνησης και θα συνεχίσει το καταστροφικό του έργο, πιστός στα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα.

Αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας, προσπαθεί να κερδίσει πίστωση χρόνου και να στρέψει τα βλέμματα αλλού ενόψει ΔΕΘ, αφού δεν έχει να προτείνει κάτι το ουσιώδες που να ικανοποιεί έστω στο ελάχιστο την Ελληνική κοινωνία.
Δεν θα μπορούσε να το πράξει εξάλλου από τη στιγμή που το κυβερνών κόμμα δεν παράγει πολιτική αλλά ακολουθεί ξένες εντολές.

Αντίθετα παρά την προσπάθεια συγκάλυψης από τους κυβερνητικούς μηχανισμούς, αναμένονται νέα δυσμενή μέτρα για τον τόπο, τέτοιας έκτασης, που μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια για μνημόνιο νούμερο δυο. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό, οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση και διαψεύδουν τις προσδοκίες της κυβέρνησης.
Παίζοντας λοιπόν το επικίνδυνο για τη χώρα παιχνίδι των μνημονίων, θα επιβάλλουν νέα μέτρα στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν τους προϊσταμένους τους, μετατρέποντας την Ελληνική οικονομία σε κάρβουνο.

Με την κίνηση του ανασχηματισμού οι της κυβέρνησης, θα προσπαθήσουν να πείσουν πως δεν φταίνε οι πολιτικές που ακολουθούν αλλά τα πρόσωπα και θα επενδύσουν επικοινωνιακά επάνω σε αυτό. Θα εμφανιστούν δημοσκοπήσεις, τα ΜΜΕ θα βομβαρδίζουν και θα γίνουν όλα όσα πρέπει για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: