Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Μαρκογιαννάκη άντε γεια!


Διαβάζω εδώ δηλώσεις του Μαρκογιαννάκη που έκανε από τα Χανιά ύστερα από τη διαγραφή του και αυθόρμητα θυμήθηκα κάποιες ενέργειες του στο παρελθόν. Ο Μαρκογιαννάκης λοιπόν δήλωσε πως η διαγραφή του προσβάλλει την Κρήτη. Εγώ πάλι θυμήθηκα πως ο Μαρκογιαννάκης ήταν υπουργός δημόσιας τάξης όταν έδερναν τα ΜΑΤ τους Κρητικούς αγρότες στο λιμάνι του Πειραιά με τον ποιο βίαιο τρόπο. Οι δικιά του ενέργεια που με τόση αλαζονεία εκτελούσε δεν προσέβαλλε τότε την Κρήτη;

Το μόνο έγκλημα που είχαν κάνει τότε οι Κρητικοί αγρότες ήταν η βούληση τους ως κοινωνική ομάδα να συναντήσουν και να μεταφέρουν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ως κλάδος. Η απάντηση από την εξουσία της αλαζονείας ήταν ξύλο ανελέητο και δακρυγόνα ύστερα από εντολή του Μαρκογιαννάκη. Μάλιστα εκείνο το γεγονός με τα δακρυγόνα το είχε εκμεταλλευθεί και ο τωρινός πρωθυπουργός και μας είχε χαρίσει σκηνές απίστευτης κωμωδίας, δείχνοντας μας ψήγματα από το αστείρευτο ταλέντο του στην υποκριτική.

Είναι τόσο μεγάλη η δίψα τους για την καρέκλα που έχουν και θράσος από πάνω. Δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μη προκαλούν και νομίζουν πως απευθύνονται σε Ινδιάνους ιθαγενείς. Το ζητούμενο είναι ως πότε θα τους επιτρέπουμε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: