Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Αλβανοί υπάνθρωποι επί το έργο

Την ευκαιρία να δείξουν τα ανθελληνικά τους αισθήματα και να δείξουν έμπρακτα το μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα δεν χάνουν οι Αλβανοί. Αυτή τη φορά το έπραξαν στη Χειμάρρα, όταν και σκότωσαν εν ψυχρώ έναν τριανταπεντάχρονο Έλληνα ομογενή εκδηλώνοντας τα ζωώδη ένστικτα τους, επειδή έκανε το σφάλμα να…μιλάει Ελληνικά.

Ο Αριστοτέλης Γκούμας είχε διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά των Αλβανών στην Αστυνομία και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του. Οι Αλβανοί είχαν προβεί σε απειλές νωρίτερα στην παρέα του Αριστοτέλη Γκούμα επειδή ενοχλήθηκαν για το γεγονός πως μιλούσαν Ελληνικά μεταξύ τους.

Για γεγονότα σαν το παραπάνω και για άλλα πολλά, οι Αλβανοί δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα. Κάποιοι που σήμερα θέλουν να εμφανιστούν ως σωτήρες στην Ελληνική κοινωνία και αναφέρομαι στον Αντώνη Σαμαρά και στη κυβέρνηση που αποτέλεσε υπουργός της, άνοιξαν την κερκόπορτα εκτελώντας τις διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φέρνοντας στη χώρα μας όλα αυτά τα ανθελληνικά ασκέρια Αλβανών, χωρίς να ρωτήσουν την Ελληνική κοινωνία αν τους θέλει. Άξιοι συνεχιστές τους αποδείχθηκαν οι επόμενες κυβερνήσεις εμπλουτίζοντας τη συλλογή λαθρομεταναστών και με νέες εθνικότητες κατά προτίμηση μουσουλμανικές. Η τωρινή κυβέρνηση αποδεικνύει πως έχει μεγαλύτερη φαντασία αφού όχι μόνο συνεχίζει να τους φέρνει, αλλά προχωράει και στην παράνομη Ελληνοποίηση τους, δίνοντάς τους υπηκοότητα.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα γύρω μας. Ιστορικές συνοικίες της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε γκέτο και χωριά της επαρχίας ασφυκτιούν από τις ορδές των λαθρομεταναστών την ίδια στιγμή που η Αστυνομία γνωρίζει νέες πτυχές του εγκλήματος. Όποιος τολμήσει να αντιδράσει, αυτόματα βαπτίζεται ρατσιστής και φιμώνεται από το σύστημα.

Για ένα πράγμα παραδέχομαι τους Αλβανούς. Δεν έκρυψαν ποτέ τα αισθήματα τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πιστοί στις Αλβανικές αξίες τους με πράξεις σαν αυτή, αποκαλύπτουν τα σχέδια τους και θα τα υλοποιήσουν μόλις τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Αλίμονο μόνο σε όσους εθελοτυφλούν και υποστηρίζουν την αφελή άποψη πως ενέργειες σαν την παραπάνω ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.

Υ.Γ. Περιμένω από τους εθνομηδενιστές να κάνουν φεστιβάλ διαμαρτυρίας για τον αδικοχαμένο Έλληνα ομογενή και πορεία στην Αλβανική πρεσβεία, αλλά μάλλον ζητάω πολλά και θα περιμένω πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: