Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Τα λάθη πληρώνονται!

Οδυνηρή ήττα με 1- 0 γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ από τη Μακάμπι που έδωσε πρόωρο τέλος στις ευρωπαϊκές της φιλοδοξίες για φέτος. Το γκολ των νικητών σημείωσε στο 42΄ ο Κολαούτι ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο σημερινός αποκλεισμός αναδεικνύει τα λάθη των διοικήσεων του Ολυμπιακού κυρίως της προηγούμενης αλλά και της τωρινής στον προγραμματισμό. Άποψη μου είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές σε δύο θέσεις κλειδιά που στερούνται για τη θέση αυτή το προσόν της ντρίπλας. Το να μπορούν να περάσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο στο ένας με έναν. Μιλάω για τον επιθετικό και τον δεξιό εξτρέμ.

Γρήγορος ο Ρόμενταλ και χρήσιμος αλλά Γκαλέτι δεν είναι. Θα μας λείψει ο Λουτσιάνο. Πρόβλημα και στην επίθεση. Για μία επενδυτική αστοχία σαν αυτή του Ντιόγο που στοίχισε 10000000 ευρώ δεν μπορεί να την πληρώνει η ομάδα μας. Ούτε σε μία δύσκολη εποχή όπως είναι η καλοκαιρινή όπου οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, είναι καιρός για εμπάθειες και εμμονές. Μιλάω για τις περιπτώσεις σαν του Ντάρμπισαϊρ που όπως βγήκε προς τα έξω πως ο Λίνεν δεν τον υπολογίζει και του Ραούλ Μπράβο που προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξε στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Τέλος επειγόντως έναν τουλάχιστον αμυντικό χαφ που να δαγκώνει και τερματοφύλακα. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι απλά συμβιβασμός. Εξαιτίας όλων των παραπάνω θα κάτσουμε στον καναπέ για φέτος να παρακολουθούμε τις υπόλοιπες ομάδες. Εύχομαι ολόψυχα στους άλλους εκπροσώπους μας να φτάσουν όσο ποιο ψηλά γίνεται.

Όσο για εσένα θρύλε, όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις. Δεν πειράζει αρκεί κάποιοι να σηκώσουν τα μανίκια και να κάνουν αυτά που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: