Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Τα ανύπαρκτα «πογκρόμ κατά των Τουρκοκυπρίων» και η απάντησή μας στην βρετανική ‘Telegraph’

Η μεγάλη βρετανική εφημερίδα ‘Telegraph’, σε άρθρο κάποιου Damien McElroy ο οποίος φέρεται ως ανταποκριτής της από την κατεχόμενη Κερύνεια, αναφέρει πως τα κατεχόμενα θα γίνουν «Λας Βέγκας της Μεσογείου». Εκτός του ότι αναφέρεται στις δομές του κατοχικού καθεστώτος σαμπώς και πρόκειται για αναγνωρισμένο κράτος, λέει και το εξής τερατώδες ψέμα: Πως η τουρκική εισβολή έγινε ως αποτέλεσμα «πογκρόμ κατά των Τουρκοκυπρίων» που δήθεν έκαναν οι Ελληνοκύπριοι! Προς αυτό δεν προσκομίζει, βέβαια, κανένα στοιχείο, και συνεπώς αντιλαμβάνεστε πως δημιουργεί προηγούμενο, και έτσι εκατομμύρια Βρετανοί και άλλοι αγγλόφωνοι αναγνώστες θα μείνουν με την λάθος εντύπωση.

Η Συντακτική Ομάδα του ‘Εμπροσθοφύλακα’ απέστειλε ηλεκτρονική επιστολή στην Σύνταξη της ‘Telegraph’ και στον ίδιο τον κ. Damien McElroy. Το κείμενο μας στα αγγλικά αναρτήθηκε στην αγγλόφωνη, ακτιβιστική ιστοσελίδα μας ‘Hellenic Vanguard’, και το αποδελτιώνουμε πιο κάτω.

Σας καλούμε όπως στείλετε και εσείς παρόμοια μηνύματα. Τα σχετικά e-mail είναι dtletters@telegraph.co.uk και telegrapheditorial@telegraph.co.uk (της Σύνταξης) και damien.mcelroy@telegraph.co.uk του ίδιου (δεν γνωρίζουμε αν ισχύει). Μπορείτε απλώς να αντιγράψετε το μήνυμα της Σ.Ο. του ‘Εμπροσθοφύλακα’ να πείτε πως σας εκφράζει προσωπικα και συνεπώς το συνυπογράφετε με το ονοματεπώνυμό σας. Συμπεριλαμβάνοντας το τηλέφωνο και την διεύθυνσή σας (δεν θα δημοσιευθούν), η ‘Telegraph’ μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητά σας, και συνεπώς μπορεί να δημοσιεύσει το κείμενό σας.

Φτάνει πια ψέματα! Η περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ, που ακύρωσε υπογεγραμμένο συμβόλαιο $3 εκατομμυρίων και δεξίωση με παρόντα τον ίδιο τον Ερντογάν, απέδειξε πως η δύναμη σου εσένα προσωπικά είναι τεράστια!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: