Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Ο παπαΕβραίου στο μουσείο ολοκαυτώματος

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος ο παπαΕβραίου , αποδίδοντας τιμές, άναψε τη φλόγα στο Μαυσωλείο του Ολοκαυτώματος και κατέθεσε στεφάνι.

Μιλώντας αμέσως μετά στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα από την εμπειρία της επίσκεψης στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Ποτέ ξανά ρατσισμός, ξενοφοβία, αντισιμιτισμός. Ετσι βλέπουμε τη δημοκρατία. Σε αυτές τις αρχές η δημοκρατία στην Ελλάδα βασίζεται».

Τελειώνοντας, ο κ. παπαΕβραίου επεσήμανε, ότι η σημερινή του επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, έχει το χαρακτήρα της απόδοσης τιμής στα θύματα μιας μελανής σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας και της απόδοσης τιμής στην προσφορά της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τα όσα υπέφεραν.

Πηγή


*** Αυτό είναι κατάντια. Τέτοιο προσκύνημα από τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι πραγματικά λυπηρό. Θα μας κάνουν ρατσιστές χωρίς να είμαστε με το φέρσιμο τους οι πολιτικοί μας. Κατανοώ πως οφείλουν την πολιτική τους ύπαρξη στο Σιωνισμό, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνουν τόσο εξόφθαλμα. Πότε έχουν φορέσει παραδοσιακή Ελληνική αμφίεση και να παραβρεθούν για να αποδώσουν φόρο τιμής σε μία Ελληνική επέτειο οι Εβραίοι για να κάνει το ίδιο ο Έλληνας πρωθυπουργός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: