Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Προσπαθούν να ξεπλύνουν τους «οικονομικούς» αγώνες του Ολυμπιακού Χωριού...

Με έκδοση δελτίου τύπου (http://www.syoek.gr/anakoinoseis.htm) οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας δηλώνουν ότι η διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια για συνέχιση του θέματος του Ολυμπιακού Χωριού κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2010.
Καταγγέλλουν επίσης ότι ενώ τελείωσαν οι αγώνες της Αθήνας, του Πεκίνο και πλησιάζουν οι αγώνες του Λονδίνου και κάποιοι κύκλοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τους «οικονομικούς» αγώνες του Ολυμπιακού Χωριού.
Αναφέρουν ότι έχει διοριστεί εκκαθαριστής της Ολυμπιακό Χωριό 2004 Α.Ε. πρώην υπάλληλος της. Παράλληλα γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ζητήθηκε η λήψη αποφάσεων από τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ. που είναι η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Χωριού 2004 Α.Ε. χωρίς εισήγηση επί των θεμάτων με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος εργαζομένων να δηλώσει απών.
Τονίζουν ότι γίνεται προσπάθεια εύρεσης λύσεων στο θέμα του Ολυμπιακού Χωριού και δεν βλέπουν ότι η λύση είναι η παρέμβαση των ελεγκτικών οργάνων της πολιτείας για να βρεθεί από το ξεκίνημα του Ολυμπιακού Χωριού έως σήμερα η απάντηση στο γιατί φτάσαμε έως εδώ.
Τέλος θέτουν το ερώτημα: Γιατί το υπέρογκο κόστος του Ολυμπιακού Χωριού που ξεπέρασε τα 420 εκ ευρώ και οι επιπλέον απαιτήσεις των εργολάβων που υπερβαίνουν τα 100 εκ ευρώ φορτώνονται στις πλάτες των δικαιούχων του ΟΕΚ και συνολικά των εργαζομένων με αποτέλεσμα σήμερα να στερούνται επιδότηση ενοικίου ή στεγαστικό δάνειο;

Αναγνώστης!!!
Πηγή: http://www.roufianos.com/showthread.php/93269

Δεν υπάρχουν σχόλια: