Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Το έγκλημα που συντελείται για 36 χρόνια

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 36 χρόνια από την έναρξη της εισβολής του μισητού ΑΤΤΙΛΑ. Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή "Πέντε μίλι" και αφού έκαναν όλες τις πράξεις που αρμόζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, δηλαδή σκότωσαν, βίασαν, έκαψαν και κατέστρεψαν, έθεσαν υπό στρατιωτική κατοχή το 37% του νησιού.

Για τους Τούρκους η σημερινή μέρα είναι εορτή. Χαίρονται νομίζοντας πως νίκησαν τους Έλληνες, αλλά κάνουν λάθος διότι αν κέρδισαν κάτι σε αυτή την εισβολή είναι η υποχρέωση μας να τους στείλουμε στην κόλαση, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συμβεί, μιας και ποτέ δεν αθετούμε τις υποχρεώσεις μας. Στα πεδία των μαχών υπήρξε το φάντασμα της στρατιωτικής και πολιτικής μας ηγεσίας και όχι οι Έλληνες. Από Έλληνες υπήρξαν λίγοι προδομένοι ήρωες που παραλίγο να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ δεν τους άφησαν.

Χρωστάνε μεγάλη χάρη οι Τούρκοι στα δικά μας πολιτικά ανδρείκελα γιατί αυτά έχουν εξελιχθεί στους μεγαλύτερους ευεργέτες τους. Κανονικά θα έπρεπε να τους τιμούν όπως κάνουν και με την εθνική μασκότ τους, τον Κεμάλ Αντατούρκ, τον εμπνευστή του Χίτλερ στη βαρβαρότητα και την γενοκτονία. Αυτά τα ανδρείκελα σε συνδυασμό με τους μασόνους Αγγλοσάξονες κάνουν τη Τουρκία να νομίζει πως είναι κραταιά δύναμη, ενώ στην ουσία είναι αναλώσιμοι εξυπηρετητές συμφερόντων για ιμπεριαλιστικά σχέδια. Η νεοοθωμανική τους έξαρση σε συνδυασμό με την αλαζονεία που τους τυφλώνει, δεν τους αφήνει να δουν πως η χρησιμότητα τους για τους Αγγλοαμερικάνους, είναι η ίδια με αυτή των ποντικών στα ερευνητικά εργαστήρια.

Η στρατιωτική τους υπεροχή στηρίχθηκε σε αλυσοδεμένα πληρώματα αρμάτων και σε στρατιώτες υπό την επήρεια χασίς. Επίσης οι μονάδες τους απαρτίζονταν από τροφίμους φυλακών, βαρυποινίτες που η επιλογή τους ήταν να πολεμήσουν ή να σαπίσουν στις φυλακές. Η αεροπορική τους ικανότητα βασίζονταν σε αλλοδαπούς, ξανθούς, γαλανομάτηδες πιλότους, γεγονός που τους ανάγκασε να κλέψουν τα πτώματα των καταρριφθέντων πιλότων για να μη τα δει η κοινή γνώμη. Είναι μεγάλη η βρωμιά που ξεπλύθηκε στη πλάτη της Ελλάδας.

Στην Ελλάδα σήμερα παράλληλα με τους πολιτικούς ταγούς, άνθρωποι όπως η Ρεπούση και η Δραγώνα έχοντας θέσεις κλειδιά για την παιδεία, έχουν αναλάβει να παραχαράξουν την ιστορία και να πείσουν τη νεολαία πως οι Τούρκοι είναι καλοί άνθρωποι, καλοί γείτονες, με αγνά αισθήματα και αγαθές προθέσεις και όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι ασήμαντα ή παρεξήγηση. Θέλουν να διαμορφώσουν τις συνθήκες έτσι ούτως ώστε οι νέες γενιές να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή, όταν θα έρθει η ώρα να αναλάβουν τις τύχες της χώρας. Ευτυχώς όμως τα παιδιά έχουν γονείς και θα μάθουν την αλήθεια κόντρα στο πείσμα ορισμένων.

Τελειώνοντας θέλω να πω πως το Κυπριακό είναι κάτι που πονάει όλους τους Έλληνες. Είναι αμαρτωλή η υπόθεση της Κύπρου για την Ελλάδα. Όλοι νιώθουν πως θα έπρεπε να κάνουν κάτι παραπάνω για να αποφευχθεί αυτή η τραγωδία. Δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς αλλά στους απλούς πολίτες. Μας πονάει αυτή η ιστορία και η δεσμοί με τους αδερφούς Κυπρίους δεν θα σπάσουν ποτέ όσο και αν το θέλουν κάποιοι. Οι πολιτικοί τώρα μπορεί να απολαμβάνουν τους καρπούς της προδοσίας τους αλλά το ερώτημα είναι για πόσο ακόμη;*** Όσοι το επιθυμείτε σας προτρέπω να διαβάσετε αυτό. Είναι λίγο μεγάλο αλλά περιέχει μία καταπληκτική αφήγηση για τα γεγονότα του Αττίλα, από πολύ αξιόπιστη πηγή. Από εκεί δανείστηκα τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: