Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Είμαι o τυχερός κληρονόμος της πιο όμορφης πατρίδας του κόσμου. Και της πιο πλούσιας. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι έρευνες, και οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ελληνες επιστήμονες που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είμαι ούτε φτωχός, ούτε κακομοίρης. Και αρνούμαι να γίνω. Εχω λεφτά. Αλλά δεν σας τα δίνω γιατί το χρέος που έχετε στα χέρια σας είναι προϊόν απάτης, με σκοπό την υποδούλωση των Ελλήνων. Βλέπω ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα της Ισλανδίας. ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Ελληνική γροθιά στο στομάχι των κερδοσκόπων!

Παρακαλώ όλους εσάς τους αναγνώστες είτε να σχολιάσετε λέγοντας ότι δεν πρέπει να το ...

κάνουμε αιτιολογώντας ταυτόχρονα και το γιατί, ή να το ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ, και ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ! (Ανώνυμα σχόλια στον ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ)
Παρακαλώ όλους εσάς τους ιστοτοπλόους (blogers) να αναδημοσιεύσετε την ανάρτηση αυτή, και εάν είναι εφικτό να την αναρτήσετε μόνιμα πάνω στην αρχική σελίδα σας μέχρι τις 30/06/2010. Αν το κάνετε, τότε σίγουρα θα έχετε να γράψετε πολλά στις 01/07/2010.

Εχω ρωτήσει πάρα πολύ κόσμο τι κακό μπορούμε να πάθουμε, και κανένας δεν μου είπε έναν σοβαρό, πέρα από το ότι θα περάσουμε δύσκολα. Αν δεν το κάνουμε, θα περάσουμε ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Με τον τρόπο αυτόν. Με την διάδωση μιάς προκήρυξης. Χα Χα. Απλό; Μερικές φορές συμβαίνει οι λύσεις προβλημάτων που είναι προϊόντα μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά απλές. (Ε=mc2)


Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό είναι ο ακόλουθος:
1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε όποιον ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πέρα και πάνω απο κομματική ιδεολογία, θρησκεία, οικουμενικά πιστεύω. Οποιον αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα και μπορεί να ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, που είναι η Πατρίδα, η οικογένεια, η περιουσία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Η γη αυτή που ποτίστηκε τόσες φορές με αίμα. Που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους σε τόσες και τόσες δυστυχίες. Η πολιτιστική μας κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά. Ολα αυτά που χάνουν την αξία τους κάθε φορά που λέγονται από γλοιώδη στόματα.

2. Μιλάτε σε όλους τους φίλους σας και τους πιέζετε να κουνηθούν λίγο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να σηκώσουν το κορμί τους και να το φέρουν στο κέντρο της πόλης, την συμφωνηθείσα μέρα και ώρα. Εκείνη την ημέρα και ώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα κέντρα των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, έξω από δημαρχιακά μέγαρα, νομαρχίες, και να κατεβάσουμε 5.000.000 κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η μια δυσκολία είναι το ξύπνημα. Ακόμα κι εγώ όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο να κυκλοφορεί "ως συνήθως", αναρωτιέμαι, και η πίστη μου κλονίζεται. Θα πρέπει να τους δείξετε τις ταινίες στον Θαλαμοφύλακα, τα βίντεο στις αναρτήσεις, το blog skandalakommaton.blogspot.com, το tiresias-press.blogspot.com. Τυπώστε αναρτήσεις και μοιράστε τις στους φίλους σας. Δείξτε τους τι λέει ο πρώην οικονομολόγος ΔΝΤ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!, δείξτε τους ντοκυμαντέρ της Αργεντινής. Και ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ, είναι να κατέβουμε στους δρόμους, με την προκήρυξη στο χέρι, και να μην πάμε σπίτια μας, μέχρι να παραλύσει το κράτος, και να μην δουλεύει τίποτα.

Η άλλη δυσκολία είναι ο συντονισμός. Ας είναι λοιπόν αυτή εδώ η προκήρυξη που θα μας συντονίσει. Δεν είναι και τόσο αδύνατο όσο φαίνεται. Πριν μερικά χρόνια, ο Κοσμόπουλος είχε κατεβάσει (για λάθος λόγους βέβαια) στην Θεσσαλονίκη πάνω από 1.000.000 κόσμο. Ο κόσμος θα ανταποκριθεί αν καταλάβει ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ...

Φέρτε του ένα παράδειγμα: Κατα την τουρκοκρατία, υπήρχαν Ελληνες, οι οποίοι τα είχαν καλά με τους τούρκους, και πέρναγαν καλά εις βάρος του λαού. Κατα την γερμανική κατοχή, υπήρχαν Ελληνες, που τα είχαν καλά με τους Γερμανούς και περνούσαν καλά, εις βάρος του Ελληνικού λαού. Στον τρίτο οικονομικό παγκόσμιο πόλεμο, υπάρχουν κάποιοι Ελληνες, που τά χουν καλά με το μεγαλοκεφάλαιο, και περνάνε ζάχαρη σε βάρος του Ελληνικού λαού. Δεν άλλαξε τίποτα. Και οι ένοχοι οι ίδιοι: Οι πολιτικοί μας!

Αν δεν το κάνουμε, η Ελλάδα θα χαθεί από τον χάρτη. Η θα συρρικνωθεί τόσο, που να μην είναι μεγάλη πιά.
Οι Πολίτες δεν θα πρέπει να φερθούν βίαια. Ο αριθμός μας φτάνει και περισσεύει.Θα αρνηθούμε να φύγουμε και να πάμε σπίτια μας μέχρι να γίνουν αυτά που ζητάμε στην προκήρυξη. Και αυτό το πράγμα να γίνεται για ημέρες. Μέχρι να παραλύσει η χώρα. Να μην δουλεύει τίποτα. Καθόλου.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ GOLDMAN SACHS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΑΤΙΜΟΙ!
Με ξεγελάσατε και αυτήν την φορά. Μου είπατε ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα μου φτιάξετε μια άλλη Ελλάδα, ότι θα τιμωρήσετε τους εγκληματίες, ότι θα φροντίσετε για την ευημερία μου.

Και εσείς προδότες, όχι μόνο δεν κάνατε όσα λέγατε, όχι μόνο μου είπατε ψέμματα, αλλά με κοροϊδεύετε κατα πρόσωπο καλώντας πολιτικούς να δώσουν λόγο για αδικήματα που παραγάφηκαν και τιμωρώντας τους με αφαίρεση κομματικής ταυτότητας. Πουλήσατε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, χωρίς πριν να με ρωτήσετε, και χωρίς να μου δώσετε άλλη διέξοδο. Ετοιμάζεστε να Ελληνοποιήσετε μη Ελληνες, και να διαμελίσετε την χώρα μου. Γουρούνια.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Είμαι o τυχερός κληρονόμος της πιο όμορφης πατρίδας του κόσμου. Και της πιο πλούσιας. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι έρευνες, και οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ελληνες επιστήμονες που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είμαι ούτε φτωχός, ούτε κακομοίρης. Και αρνούμαι να γίνω. Εχω λεφτά. Αλλά δεν σας τα δίνω γιατί το χρέος που έχετε στα χέρια σας είναι προϊόν απάτης, με σκοπό την υποδούλωση των Ελλήνων. Βλέπω ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα της Ισλανδίας. ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Ελληνική γροθιά στο στομάχι των κερδοσκόπων!

Ξύπνησα. Κατάλαβα ότι η λύση δέν είναι η αλλαγή κόμματος εξουσίας. Οτι όλα τα σημερινά κόμματα (συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι εταιρίες ανεπάγγελτων που επωφελούνται απο την ευπιστία μας για να ζούν χωρίς να εργάζονται. Οτι ΟΛΟΙ ΣΑΣ είστε οικονομικά εξαρτώμενοι και κατευθυνομενοι άμεσα ή έμμεσα απο τις τράπεζες και τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Οτι τα κόμματα σας επιλέγουν στελέχη από τον βόθρο των κρατικών μηχανισμών, που απωθεί κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο. Αρα λοιπόν, αφού οι ελεύθερα σκεπτόμενοι δε συμμετέχουν, κάνετε κουμάντο εσείς. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Και αφού εμείς οι πολίτες είμαστε όλη την ημέρα με σκυμμένο το κεφάλι στην δουλειά και τις υποχρεώσεις, και δεν έχουμε τον χρόνο να ελέγξουμε εσάς τους ασκούντες την εξουσία, αποφασίσαμε να τιμωρούμε παραδειγματικά όσους πολιτικούς και αξιωματούχους λειτουργούν ενάντια στο συμφέρον μας, ώστε να σας αποτρέψουμε από την παρανομία. Η εξουσία πηγάζει από το λαό. Εκτός αν δεν είναι έτσι. Να μας το πείτε ανοικτά τότε.

Ζητώ λοιπόν να καταργηθεί το σημερινό πολιτικό σύστημα το οποίο δημιούργησε την ομάδα υπερανθρώπων (νόμος περί ευθύνης υπουργών), τα μέλη της οποίοιας όχι μόνο δέν τιμωρούνται παραδειγματικά, αλλά προστατεύονται από βουλευτική ασυλία (!), 5ετή παραγραφή (!), που παρ' όλο που πούλησαν την πατρίδα μας έχουν το θράσσος να εμφανίζονται στην τηλεόραση, και έχουν μετονομάσει την κλοπή του δημοσίου σε "μαγκιά" αντί για ατιμία.

Επειδή λοιπόν οι πολιτικοί μας θα πρέπει να είναι υποδείγματα ήθους και τιμιότητας, και όχι επικεφαλείς στρατιών κρατικοδίαιτων τεμπέληδων, και επειδή αδυνατούμε να τους ελέγξουμε, απαιτούμε τα εξής:

1. Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας.
2. Κατάργηση της παραγραφής, και του υπόλοιπου νόμου περι ευθύνης υπουργών.
3. Δήμευση της περιουσίας όσων αξιωματούχων δέν μπορούν να την δικαιολογήσουν.
4. Φυλακή ή εξορία για όσους αποδειχθεί ότι λειτούργησαν ενάντια στο συμφέρον μας.
5. Αποπομπή του προίσταμένου όποιου διωχθεί κατα τον παραπάνω τρόπο.
6. ΑΜΕΣΗ εκδίκαση όλων των παρόμοιων τέτοιων υποθέσεων.
7. Κατάργηση των εξεταστικών επιτροπών.
8. Παραδειγματική τιμωρία όσων αξιωματούχων έκλεψαν.

Ή ευθύνη για τους υφισταμένους, θα εξασφαλίσει ότι θα ανέλθουν επιτέλους οι ΑΞΙΟΙ σε αυτήν την χώρα. Εχω και σύστημα αυτόματου ελέγχου της δημοκρατίας, που θα το ονομάσω Αριστοκρατική Δημοκρατία.


Για να σώσω ότι προλάβω από τη χώρα απαιτώ ΑΜΕΣΑ:
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!
ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ

Και επειδή πρέπει να έχουμε κάτι και για το μετά, έχω μια πρόταση στον ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ, την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μια μικρή αλλαγή που θα απωθήσει τα λαμόγια από την πολιτική, και θα δώσει την ευκαιρία στους άξιους, τους ικανούς και τους Αριστους μεταξύ των Ελλήνων να αναλάβουν την τύχη της Ελλάδας, χωρίς η τύχη αυτή να κληρονομείται. Εφόσον έχει επιτευχθεί η πρώτη συγκέντρωση με την 1η προκήρυξη, θα ακολουθήσει δεύτερη που θα συμπεριλαμβάνει και:

ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΕΥΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πηγή: http://thalamofilakas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: