Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά Μυκονιάτικου Ξενοδοχείου

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία και οφείλουμε να τη δημοσιεύσουμε μήπως κάποιοι μάθουν να φέρονται σωστά σε συνανθρώπους μας και καταπιούν επιτέλους τον αντιεπαγγελματισμό και τον κοινωνικό ρατσισμό τους. Εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω η φωτογραφία αφιερώνεται στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, αν και μάλλον την τιμούμε με τα συμπαθή τετράποδα.

"Είμαστε 13 υπάλληλοι γνωστής και σοβαρής εταιρίας catering που ταξιδέψαμε στη Μύκονο για 2 μέρες για να εργαστούμε σε ένα γάμο.

Πριν φτάσουμε στο νησί η νύφη μας είχε ενημερώσει ότι είχε ήδη ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΗ τη διαμονή μας στα ενοικιαζόμενα Αγνάντι στον Τούρλο και μόλις τελειώναμε την αρχική μας προετοιμασία φαγητού να πηγαίναμε να κάνουμε check in.

Φτάνοντας λοιπόν στα δωμάτια ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια (κα Τάνια) ότι είμαστε υπάλληλοι και εργαζόμαστε για 1 βράδυ στο νησί εκείνη άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δε δέχεται να βάλει "τέτοιο κόσμο" στα δωμάτιά της.

Αποτέλεσμα; Η ιδιοκτήτρια του Αγνάντι πήρε τηλέφωνο τη νύφη μπροστά μας, την κοπέλα που παντρευόταν, μισή ώρα πριν γίνει ο γάμος της και της έλεγε ότι δεν την είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο για υπαλλήλους catering κι ότι στο Αγνάντι δεν δέχεται να βάζει ούτε φοιτητές, ούτε εργαζόμενους και ότι είναι μεγάλη προσβολή να μείνει τέτοιος κόσμος στα δωμάτιά της.

Υπόψιν ότι όλοι μας είμαστε Έλληνες και Ελληνίδες, δεν υπήρχε κανένας αλλοδαπός στους εργαζόμενους.
Η κοπέλα αναγκάστηκε να στείλει κάποιον να πάρει να χρήματά της πίσω κι εμείς ύστερα από τόσες ώρες εργασίας δεν είχαμε πού να μείνουμε και ευτυχώς τελευταία στιγμή φρόντισαν οι νεόνυμφοι για μας.

Αυτά για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά της κρίσης στη Μύκονο...

Καταγγελία από Αναγνώστη...

Εγώ πάλι προτείνω σε όλους τους αναγνώστες του roufianos.com να πάρουν τηλέφωνο την Κα. Τάνια στο +30 22890 23242 και να της πούν ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ήταν αυτή η συμπεριφορά της.

Πηγή: http://www.roufianos.com/showthread.php?t=27356

Δεν υπάρχουν σχόλια: