Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

"Αν με θεωρεί το υπουργείο Παιδείας άξια να μείνω στο Δέρειο, ζητώ από την κυρία Δραγώνα να με κρατήσει εδώ"

Για τη κα Χαρά Νικοπούλου τι μπορεί να πει κανείς; Ότι και να πει για την προσφορά της και για το έργο της αλλά και για την αγάπη για τη δουλειά της είναι πραγματικά λίγο.
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι δάσκαλοι σαν εκείνη γιατί τότε θα ήταν κερδισμένα τα παιδιά μας και η πατρίδα μας. Είδα το ρεπορτάζ του Κώστα Χαρδαβέλα εχθές στην εκπομπή <<Αθέατος Κόσμος>> στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ και συγκλονίστηκα.

Μια δασκάλα στο Μεγάλο Δέρειο που το υπουργείο παιδείας και οι τοπικοί άρχοντες την υπονομεύουν συνέχεια αφήνοντας την μόνη απέναντι στο αβυσσαλέο μίσος του Τουρκικού προξενείου στη Θράκη. Μία δασκάλα που έχει περάσει τα πάνδεινα από κύκλους ανθελληνικούς και επικίνδυνους για την πατρίδα μας ενώ θα έπρεπε να αποτελεί οδηγό για το υπουργείο, αντιμετωπίζεται σαν το παράδειγμα που χαλάει τη πιάτσα. Ακόμη και τώρα την ύστατη στιγμή η ίδια ζητάει να παραμείνει σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή και να προσφέρει, αρκεί η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Η πολιτεία όμως κωφεύει συνειδητά υποκύπτοντας σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και άγρα ψηφοφόρων, ορμώμενη από ανθελληνικούς κύκλους που έχουν εισχωρήσει στην ίδια την κυβέρνηση. Με Δραγώνα, Ρεπούση, Διαμαντοπούλου και λοιπούς εθνομηδενιστές δεν πρόκειται να γίνει προκοπή.

Ο πρωθυπουργός μας, πρόεδρος της Διεθνούς Σιωνιστικής και οι υπόλοιποι θαμώνες του μορφώματος της λέσχης Μπιλντεμπεργκ καλά θα κάνουν έστω και την ύστατη στιγμή να πράξουν τα δέοντα για να συνεχίσει η κα Νικοπούλου απερίσπαστη το έργο της, αλλιώς θα λάβουν στη συνείδηση του Ελληνικού λαού τη θέση τους στην ιστορία δίπλα στον ΕΦΙΑΛΤΗ. Μπορεί όλοι αυτοί να ζουν στον μικρόκοσμο τους όμως ο Ελληνικός λαός θα τους προσγειώσει ανώμαλα και δεν θα υπάρχουν ελαφρυντικά. Σταματήστε επιτέλους κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης να υπονομεύετε την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: