Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

Η προπαγάνδα που γίνετε Μεσω της TV

Αυτή τη στιγμή ο Γ.Α.Π. ,προσπαθεί να περάσει τις ιδέες της περίφημης Εβρομασωνικης λέσχης που ανήκει,ώστε να γίνουμε όσο πιο φτωχοί γίνετε ,για να μπορούν να μας κοντρολάρουν με ένα κομμάτι ψωμί,μια και οι Ελληνες έχουν φιλοσοφικές τάσεις και μεγάλο στόμα και όταν τα παίρνουν πραγματικά ,λόγο κινδύνου να χάσουν την οικογένεια τους και τα οπίσθια τους,γίνονται και πραγματικοί ήρωες η αν θυμάσαι οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες.
Επίσης θα έχεις προσέξει την φοβερή προπαγάνδα που γίνετε από το πιο δυνατό όπλο που δημιουργήθηκε ποτέ....την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Το οποίο κρατάει τον λαό τυφλό με τις.....
πιο ηλίθιες εκπομπές ,μια η Τζούλια (λες και είναι κάποια προσωπικότητα) μια το χωρισμό της Ελένης και της κάθε Ελένης ....τα κουτσομπολίστικα γενικά που αφορούν την νοικοκυρά με σκοπό την ολική αποχαύνωση,ώστε να μην βλέπουν και σκέφτονται τη γίνετε γύρο τους.....
Από την άλλη ο ηλίθιος φανατισμός που προωθούν με το πουλημένο ποδόσφαιρο,χαζεύουν πραγματικά τους περισσότερους ενήλικες άντρες σε γενικές γραμμές.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτός ο ύπουλος πόλεμος έχει αρχίσει αρκετά χρόνια πριν ,με μεγαλύτερο πλήγμα την Παιδεία που έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ και όπως και αν ξέρεις αυτή (παιδεία) είναι το μέλλον του κάθε κράτους,την οποία νομίζω την έχουν ξεσκίσει.
Γι'αυτό μην κατηγορείς τον κόσμο, γιατί βρίσκετε κάτω από μια ύπουλη προεργασία χρόνια τώρα για να αντιδράει ακριβός με αυτόν τον τρόπο, φίλε μου καλέ.
Όσο για τα λεφτά ...υπάρχουν μαρτυρίες για Ρώσους και Κινέζους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν,υπάρχουν Ελληνικά Πανεπιστήμια που φωνάζουν για τα διάφορα κοιτάσματα που έχουμε σε χρυσό,πετρέλαιο ουράνιο κ.λ.π(Πανεπιστήμιο Κρήτης)
Επίσης τον Φασισμό που μας κυβερνάει χρόνια τώρα τον είδαμε πολλές φορές και στο παρελθόν ,όταν ο κάθε κομματάρχης επιβάλει, στον βουλευτή που ψηφίσαμε για το ήθος του και τον χαρακτήρα του και τα πιστεύω του,το τι θα ψηφίσει σε μια σοβαρότατη ψηφοφορία της βουλής.
Είναι επίσης τρόπος αυτός μετά από τόσο καιρό να λέει ο ΓΑΠ,ψηφίστε ναι γιατί σε δυο βδομάδες κλείνω την Ελλάδα την σβήνω από τον χάρτη την καταστρέφω την πουλάω και πολλά την......
Βέβαια για πιο πολλές λεπτομέρειες για το που είναι τα λεφτά,θα σου πω όταν με ψηφίσετε Πρωθυπουργό.......καλό έτσι?????

Έτσι δεν κέρδισε τις εκλογές και ο Γιωργάκης μας????
Εστάλει από φίλο αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: