Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Κηδεύονται Παρασκευή και Σάββατο οι υπάλληλοι της Marfin

Κηδεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης η Παρασκευή Ζούλια, ενώ σε λίγο κηδεύεται η Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Οι δύο υπάλληλοι άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο κατάστημα από ασφυξία, ενώ η κηδεία του Επαμεινώνδα Τσάκαλη θα γίνει το Σάββατο.

Όλα τα υποκαταστήματα και οι υπηρεσίες της Marfin Egnatia Bank έκλεισαν στις 11 το πρωί προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση των εργαζομένων στις κηδείες των συναδέλφων τους, ενώ ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβησαν στο υποκατάστημα της Σταδίου για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα.

Στο μεταξύ, ο σύζυγος της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου απέστειλε εξώδικη δήλωση – πρόσκληση προς όλα τα μέσα ενημέρωσης και τα έντυπα, ζητώντας να γίνει σεβαστή η μνήμη της Αγγελικής και να μην παρουσιαστούν φωτογραφίες, αφιερώματα, και πλάνα από τη ζωή της αδικοχαμένης συντρόφου του.
Εμείς από εδώ ευχόμαστε να βρεθούνε οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος και να λογοδοτήσουν. Ας είναι τα τελευταία θύματα αυτά της Ελληνικής παράνοιας και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: