Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί από την πυρκαγιά σε κτίριο της Marfin Bank στο κέντρο της Αθήνας


Δυστυχώς τρεις συνάνθρωποι μας έφυγαν από τη ζωή ύστερα από ανεγκέφαλη προβοκατόρικη ενέργεια των γνωστών αγνώστων. Άλλη μία ματωμένη σελίδα προστίθεται στην Ελληνική ιστορία. Ένας άνδρας και δυο γυναίκες η μία εξ αυτών έγκυος τεσσάρων μηνών έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις στην πυρκαγιά που ξέσπασε από εκρήξεις μολότοφ στο κτίριο της Marfin Bank στο κέντρο της Αθήνας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί έγιναν αναίτια βορά στα δόντια του ΔΝΤ και των εγχωρίων υποστηρικτών του. Αθώα θύματα που έπεσαν στην παράνοια ηλίθιων ανθρωποειδών.

Η συμμορία των δοσίλογων πολιτικών ας είναι ικανοποιημένη. Για άλλη μία φορά οι υπάνθρωποι τους εκτέλεσαν το έργο τους με τον καλύτερο τρόπο.
Ύστερα μαζεύτηκαν στη βουλή και με περίσσια υποκρισία κοιτάνε όλοι πως θα εξαργυρώσουν το θλιβερό γεγονός για τα αλητοκόμματά τους. Εύχομαι ο Θεός να λυπηθεί τούτη τη χώρα και να μας απαλλάξει από την παρουσία σας.

Κάτι ακόμα. Μη συνεχίζετε τα ψέματα. Δεν έχουμε ούτε Δημοκρατία ούτε Σύνταγμα. Αυτά τα έχετε καταργήσει εσείς εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: