Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Ψηφίστηκε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα μέτρα κατοχής που επιβάλλει στον Ελληνικό λαό η κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι 172 υπέρ, 121 κατά και 3 παρών.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τους τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που διαχώρισαν τη θέση τους από τους δοσίλογους συναδέρφους τους και δεν ξεπούλησαν την πατρίδα τους.

Τώρα βέβαια θα αντιμετωπίσουν τη θαλπωρή του <<Δημοκρατικού>> μας πολιτεύματος και θα οδηγηθούν σε πολιτική εξολόθρευση όμως κάθε δύσκολη απόφαση απαιτεί θυσίες και ο λαός δεν θα τους ξεχάσει. Δεν είμαι αφελής ίσως να υπάρχουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες πίσω από αυτή τους την κίνηση αλλά τούτη την ώρα το αποτέλεσμα μετράει. Ακούστηκε πχ πως ο κος Οικονόμου εξέφρασε στο κόμμα του το ενδιαφέρων του για την θέση του περιφερειάρχη Αττικής δεν του την έδωσαν και εκείνος πήγε κόντρα στη γραμμή του κόμματός του. Σημασία έχει πως δεν υπερψήφισε την υποδούλωση της πατρίδας μας τούτη την ώρα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε για άλλη μία φορά την αμέριστη υποστήριξη της στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Χρωστάει την πολιτική της ύπαρξη σε αυτήν και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από το να την υποστηρίξει. Πολύ καλά έκανε ο κος Σαμαράς και τη διέγραψε. Σειρά να παίρνουν και οι υπόλοιποι να καθαρίσει η παράταξη της ΝΔ.

Οι θέσεις των κομμάτων της Αριστεράς είναι πάγιες. Είναι τόσο αρτηριοσκληρωμένες που και εκεί που έχουν δίκιο καταφέρνουν και το χάνουν. Εκείνο που μετράει όμως είναι πως ούτε εκείνα ψήφισαν την ολοκλήρωση της προδοσίας. Δεν θα είναι το όνομα τους δίπλα στους σύγχρονους Εφιάλτες. Μακάρι μόνο να έβαζαν την Ελλάδα πάνω από τα κόμματα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στο κόμμα του κου Καρατζαφέρη. Δυστυχώς δικαίωσε όσους τον αποκαλούσαν πατριδοκάπηλο. Καπηλεύτηκε την πίστη ανθρώπων που αγαπάνε την πατρίδα τους, τους γέμισε ελπίδα πως βρήκαν μία φωνή να τους εκφράζει στο πολιτικό σκηνικό του κενού που ζούμε και τώρα μετατρέπεται σε κατάπτυστο δεκανίκι της κυβέρνησης. Εξαργύρωσε την πολύ σωστή του αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Καραμανλή σε ψήφους και έχει μετατραπεί σε Παλλακίδα του ΠΑΣΟΚ. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς όμως κύριε Καρατζαφέρη όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε από την ιστορία μας που τόσο λέτε πως αγαπάτε.

Ο λαός θα αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν Πασόκοι, Νεοδημοκράτες, Κομμουνιστές, Εθνικιστές, Δημόσιοι υπάλληλοι, Ιδιωτικοί υπάλληλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνον Έλληνες και Ανθέλληνες. Όσο και να βάλετε τα ΜΑΤ να δέρνουν τον κόσμο όπως έκαναν και σήμερα, όσο και να βάλετε το δημοσιογραφικό σας καθεστώς να διαστρεβλώνει την αλήθεια, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ναι. Εσείς απλά θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες που αντιμετώπισαν διαχρονικά όλοι οι τύραννοι της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: