Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Τα χρονικά του Ραγιά.Καταρχήν χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Σήμερα θέλω να σχολιάσω κάποια πράγματα από την επικαιρότητα. Έχουν παρθεί τόσα αντιλαϊκά μέτρα, έχουν βάλει χέρι για τα καλά πλέον στη τσέπη όλων των ανθρώπων απροκάλυπτα και κανένας δεν αντιδρά. Αναφέρομαι στη συμμορία των 16 μισθών. Κάθονται όλοι με στωικότητα και απλά περιμένουν να ανακοινωθούν από τα ΜΜΠ (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) τα επόμενα μέτρα. Τα μέτρα αυτά παίρνονται δήθεν για το καλό της οικονομικής κατάστασης της χώρας, όμως ούτε ένα από αυτά δεν οδηγεί προς αυτόν το σκοπό. Η διαφορά αυτής της κυβέρνησης με την προηγούμενη είναι στο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει καλύτερους μηχανισμούς προπαγάνδας.
Καμία κοινωνική ομάδα δεν ωφελείται από κανένα μέτρο, η χώρα έχει παραδοθεί ανεξέλεγκτα στους ξένους και οι Έλληνες αντιμετωπίζουν όλο αυτό που συμβαίνει με το σύνδρομο του Ραγιά. Ο ραγιαδισμός έχει διεισδύσει για τα καλά στις τάξεις των ανθρώπων. Κάθεται ο κόσμος και καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν και δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε να σκεφτεί αν με τις θυσίες που του επιβάλλουν υπάρχει όφελος για τη πατρίδα. Του ζητούν να δουλέψει 40 συνεχή έτη για να πάρει σύνταξη και δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί πως αυτό είναι ένα μέτρο που δεν λύνει κανένα πρόβλημα ουσιαστικά αλλά μεταφέρει την έκρηξη του προβλήματος λίγους μήνες μετά.
Ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ότι σπείρεις θα θερίσεις, έτσι και εμείς εφόσον επενδύσαμε στη βόλεψη και όλοι επιζητούν το προσωπικό όφελος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ξεβολευφτεί και έτσι θα έχουμε τον κάθε έναν να εξασκείται στο να δίνει σφαλιάρες επάνω στο σβέρκο του Ραγιά. Δυστυχώς αυτό είμαστε ραγιάδες και ας ζούμε στη χώρα του Λεωνίδα, του Μ. Αλεξάνδρου. Δεν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τον εχθρό όταν αυτός είναι εντός των τειχών παρότι η ιστορία μας έχει δείξει τις συνέπειες αρκετές φορές στο παρελθόν. Αλλά για ποια ιστορία μιλάω; Αυτή την ιστορία που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να εξαφανίσουν;
Και εσείς παλιόπαιδα των σωμάτων ασφαλείας τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε στις παρελάσεις;
Είναι δυνατών να θέλουμε να θέλουμε να ταΐσουμε την χώρα στους φυσικούς της εχθρούς να θέλουμε να αφελληνίσουμε τα πάντα και εσείς να φωνάζετε συνθήματα; Είναι δυνατών να χαλάτε εσείς την λυσσαλέα προσπάθεια μας να αποχαυνώσουμε κι άλλο το λαό και εσείς να μας χαλάτε την προσπάθεια. Δεν καταργήσαμε χάριν της οικονομίας τους μηχανοκίνητους σχηματισμούς στις παρελάσεις; Δεν κλείσαμε για το κοινό τα στρατόπεδα την ημέρα του Πάσχα; Δεν αφαιρέσαμε το εθνόσημο από τη στολή της αστυνομίας; Πότε θα καταλάβετε πως οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι έχουν τα καλύτερα αισθήματα για εμάς; Λίγο Αιγαίο, λίγη Κέρκυρα, λίγη Μακεδονία και Ήπειρο ζητάνε μόνο. Από εδώ και πέρα να είστε πειθήνια στρατιωτάκια.
Κάτι τελευταίο για σήμερα. Αυτά τα 20 καθάρματα που πήγαν στην Ερμού και χτύπησαν τους μετανάστες μικροπωλητές, τις φανέλες που γράφανε στην πλάτη HELLAS να τις βγάλουν διότι δεν είναι Έλληνες. Θα θέλανε πολύ να είναι Έλληνες αλλά αυτοί δεν έχουν καμία εθνικότητα. Είναι απλά σκουπίδια. Ο Ναζισμός είναι μη συμβατή έννοια με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: