Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

ALEX JONES ON GREECE

Απολαυστικός ALEX JONES. Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι Αμερικανός δημοσιογράφος που τάσεται κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Μετά από πολυετή έρευνα έφτιαξε και το ντοκυμαντέρ endgame διάρκειας 2ωρών που περιγράφει τις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές των ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ για μία παγκόσμια αθέμιτα ελεγχόμενη κοινωνία. Το ζήτημα είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν και για να γίνουν χρησιμοποιείται εν αγνοία μας η δικιά μας δύναμη. Δυστυχώς τα περισσότερα τα αγνοεί ο πολύς ο κόσμος. Παρόλο που οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ δεν προσπαθούν να κρυφτούν ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Όταν όμως το πρόβλημα αγγίξει τους πάντες και φτάσει πλέον έξω από την πόρτα μας τότε θα είναι αργά. Ας ξυπνήσουμε όσο είναι νωρίς και τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα ας τους δείξουμε πως δεν περνάνε αυτά.


2 σχόλια:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Gorilaki είπε...

Εμείς απο εδώ σας ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα.
Το ιστολόγιο σας http://ksipnistere.blogspot.com/ θα μπεί στη λίστα με τα ιστολόγια που παρακολουθούμε.